SmartCity

 

Med sensor teknologi stræber Danintra efter en god balance mellem tryghed og effektivitet.  Vores smart city løsninger bygger på et nemt integreret system, som kan justeres lokalt for optimal udnyttelse.  Mindsk lysforureningen uden at gå på kompromis med sikkerhed, og bidrag til en grøn fremtid imens.  DANintra står i tæt samarbejde med DOLL, hvor vi tester vores teknologi i "Living lab" således, at vi kan udnytte teknologien optimalt, og være med til at udvikle fremtidens smart city. Vores smart city koncept bygger på Lacroix City. Lacroix er experter I sensore, indsatse og forbindelse, og de er derfor en fantastisk partner til at skabe fremtidens SmartCity. Se mere om Lacroix City I deres online magasin.

 

Se produktet live her: Sensor video
Hent SensyCity præsentation her. Dansk brochure her.

 

Funktioner

  • Nem opsætning
  • Simpelt at styre 
  • Designet til byen 
  • Klar til fremtidens by
 

 

 

Nem opsætning: 

Simpelt at styre:

Designet til byen:

Klar til fremtiden:

Nemt at implementere: Langdistance trådløs kommunikation, fjerner komplekse ledningssystemer i alle installationer.

Kan monteres på alle former af master, med diametre  ≥ 60mm, eller på facader.

Simple forbindelse ved bunden af masten, pre-kabel (5 meter) med 230V integreret.

SensyCity intuitiv klient brugerflade: grupper lyspunkter og konfigurer dem med bare få klik.

Trådløs fjern-oprettelse.

Nem og hurtig implementering af dynamisk overvågning.  

Effektivitet: sensor område er adapteret perfekt til gadelys med dets 2 PIR sensorer.

Normer: overholder EN 61 347-2-11 normen. 

Robust: IK08 beskyttelsesskærm på de 2 sensorer. 

Diskret: dets kompakte struktur er optimalt integreret i by- billedet. 

Åbent til SmartCity: Trådløst VIA relæ forbinder og optimerer udendørsbelysning med forskellige sensorer. 

Kompatible med ethvert nyt og ældre  LED armatur, ved installationen på masten. 

Installationen kan rekonfigureres og udvides efter behov, og er derfor fremtidssikker.


Sikring

Med det øgede brug af sensorer og anden teknologi i vores infrastruktur, bliver det vigtigere end nogen sinde før at beskytte teknologien og de mennersker, der interager med den. DANintra's sikringsindsatse er en nem og sikker løsning til beskyttelse af  alle de elektriske komponenter. Således kommer fremtidens byer til at have både højteknologisk udnyttelse og lang levetid. Læs mere om sikringsindsatse i produkt sektionen eller klik her

Sikkerhed 

DANintra's sikringsindsatse er tavler med aktive komponenter og er derfor CE-mærket og godkendt i henhold til IEC 61439 og NF C17-200. Komplet beskyttelse af dit armatur er muligt med foskellige varianter af beskyttelse og sikringer (SPD).  Lang levetid af smart komponenterne er opnået med beskyttelse mod både transienter og permanente faresituationer. Maksimal sikkerhed og optimal udnyttelse er garanteret med Copak klemmer, som separerer alle ledere i forbindelse med klemmen. 

 

DANintra i DOLL's Living Lab

I det anerkendte og verdenskendte DOLL Living Lab, finder du også DANintra repræsenteret. Vi er stolte over, at kunne præsentere ROSA's nyeste vejarmatur, ISKRA og CUT LED på parcel nr. 14 og 22.

DOLL (Danish Outdoor Lighting Lab) er Danmarks nye platform for udviklingen af morgendagens LED- belysning. DOLL’s formål er at skabe energibesparelser, mere intelligent indendørs- og udendørsbelysning. I DOLL skal kommuner, regioner og private virksomheder samarbejde med forskere om at udvikle nye og bedre belysningsløsninger.

Den og meget mere finder du her.