Master For Signalanlæg

Danintra leverer 3 forskellige typer af master for signalanlæg, som kan bestilles med huller efter tegning eller uden huller for lockning/boring på stedet.

 Alle signalmaster passer til signalanlæg af de fleste kendte fabrikater og kan bestilles i specialvarianter. Signalmasterne er CE mærket og godkendt efter Eurocode eller EN 12899 samt for kombimasterne iht. EN 40.


Til Danintra’s signalmaster kan vi anbefale, at der gøres brug af et fundament med RS fundamentsindsats. RS fundamentsindsatse er ideelle for master i udsatte trafikområder, hvor hurtig erstatning og reparation er nødvendigt eller områder, hvor der kræves stor fleksibilitet og mobilitet. Fås med og uden huller for 2 og 1 punkts montage med DSI beslag. Trafiksignalerne sættes normalt i 3 forskellige højder: lav—2300 mm, høj—4100 mm og top monteret.

01 Stålsignalmaster

Danintra’s standard stålmast, designet som signalmaster for DSI beslag, er koniske, bertlede og cylindriske.

02 Eftergivelige stålsignalmaster 100 HE

Disse oktogonalkoniske eftergivelige stålmaster er høj energi absorberende og bremser derfor køretøjer kontrolleret. Denne type er cylindrisk og med konisk udformning, når der er tale om kombisignalmaster.

03 Aluminiumssignalmaster

Påkørselsvenlige aluminiumssignalmaster har høj finish og fås i en række af standard anodiseringsfarver. Disse er cylindriske master med undtagelse af den koniske kombi variant. Fås på efterspørgsel som bertlede eller koniske master. Vores påkørselsvenlige aluminiumssignalmaster er af ikke energiabsorberende type.

04 IPL fundamenter

RS fundamentsindsatse er ideelle for master i udsatte trafikområder, hvor hurtig erstatning og reparation er nødvendigt eller områder, hvor der kræves stor fleksibilitet og mobilitet

05 Trafiksamlebokse

Vores trafiksamlebokse med terminaler, gør det nemt og fleksibelt at terminere styrekablerne.

Ved spørgsmål til produkterne kan vores Salgskonsulent Kim Grønholt kontaktes

+45 2015 3088

kg@danintra.dk 

 

 

 


PDF