Sikringsindsatse

DANintra's sikringsboxe omfatter 4 essentielle aspekter: 

Sikringsindsatse

Sikringsindsatse er tavler med aktive komponenter, og skal derfor CE-mærkes og godkendes i henhold til IEC 61439 og NF C17-200.
Alle Danintra’s indsatse overholder dette.
Find den rigtige sikringsindsats til din mast. Vores sikringsindsatse indeholder alt, hvad der skal bruges for at sikre masten. De er designet til at gøre det sikkert og hurtigt at skifte og teste mastens forbindelse til netværkskablerne. Med klemmer, sikringer og lynbeskyttelse kan indsatsen designes til enhver udfordring.

Sikringer og Copak klemmer

Danintra tilbyder en række Copak klemmer og sikringer således, at den optimale løsning kan opnås. Med både mekanisk sikring, afbryder og kombinationer dækker vi alle behov.
Vores Copak klemmer kan tage op til 5 netværkskabler, og tillader op til 3 faser, nul, jord og op til 50mm².
Messing med højt kobber indhold, samt fastgørelses-teknikken sikrer god ohmsk forbindelse. 

Indsatse med kombirelæ

Julebelysning er ofte udsat for meget berøring, og derfor indeholder vores jule løsninger et fejlstrømskombirelæ. Således er der sikret mod indirekte kontakt.

Lynbeskyttelse 

Beskyt dine lamper med klasse ll lynbeskyttelse. Vi anbefaler at denne løsning benyttes for at sikre levetiden af specielt LED lamper. Danintra’s lynbeskyttelse fås i 2 varianter for enten parallel eller seriel beskyttelse.
Se også Danintra’s julesikringer samt standard komponenter.

Smart City

Med DANintra's plads i sikringsatsene er der også plads til ekstra klemmer til sensorerog styringer. Med de indbyggede C-skinner, klipses ekstra terminaler til forbindelsen med Dali og andet let på. 

For mere information samt produktoversigt, hent vores datablad ved at klikke på "pdf". 

Danintra's sikringsboxe er med til at gøre fremtidens LED og Smart city løsninger mulige.  Læs mere herom på vores hjemmeside. 


PDF